MALATYA ARGUVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı DÖGEP ( Din Kültürü Öğretmenleri Gelişim Programı) Aralık-Ocak Ayı Faaliyeti Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı DÖGEP ( Din Kültürü Öğretmenleri Gelişim Programı) Aralık-Ocak Ayı Faaliyeti Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) kapsamında, Aralık-Ocak ayı faaliyeti ilçemizde görev yapan Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet AKGÜN başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Aralık-Ocak ayı için yapılması planlanan faaliyet kapsamında seçilen "E-okul,  MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr gibi web sitelerinin incelenmesi" konu başlığı kapsamında öğretmenlerimiz bir araya gelmiş ve Arguvan İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emin AKTAŞ tarafından sunum yapılmıştır.

24-02-202224-02-202224-02-2022

Yeni Mah. Atatürk Cad. Arguvan/MALATYA - 0422 771 21 37

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.